Beroepsinstituut van erkende boekhouders
Direct contact
0491 24 30 01

Overname dossier

MEDEDELING 01/01/2023: KANTOOR ZONTROP HEEFT EEN KLANTENSTOP EN NEEMT GEEN NIEUW CLIËNTEEL MEER AAN

Als ondernemer bent u steeds op zoek naar het beste product tegen de scherpste prijs. Dit betekent voortdurend inspelen op nieuwe ontwikkelingen en ook zelf veranderen. Dan kan afscheid nemen van de bestaande werkwijzen en relaties soms nodig zijn om er als ondernemer beter en sterker uit te komen.

Uw overstap naar ons kantoor nemen wij volledig voor onze rekening. Het enige dat u moet doen is ons een volmacht hiertoe te verlenen. De overdracht van een boekhouddossier tussen boekhouders/accountants is immers deontologisch geregeld: de vorige boekhouder/accountant moet binnen de 14 dagen de boekhouding overdragen en mag hoegenaamd geen stukken achterhouden (retentieverbod).

Na de overname wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen, zowel boekhoudkundig als fiscaal, neem contact met ons op.


Totaaloplossingen van Blok56, het gemak van alles onder één dak.

We bieden totaal-oplossingen op het gebied van visuele communicatie. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, flyers, posters, reclamebrochures, visitekaartjes, fotografie en virtuele tours.

Daarnaast kunnen we ook het ontwerp en uitvoering verzorgen van uw drukwerk, (auto)belettering, banners, signs, spandoek in frame of canvas prints. Alles op één adres!


Wij ontwerpen een maatwerk website of complete webshop die aansluit bij uw visie en huisstijl maar daarnaast ook nog zeer betaalbaar is, vraag een vrijblijvende website offerte aan.